Match Plan begeleidt Evada Beheer met waardebepaling

Beschrijving

Match Plan heeft de aandeelhouders van Evada Beheer ondersteund bij de beoordeling en onderhandelingen van de waarde van de aandelen. De reden achter de waardering is een uitkoopprocedure van een minderheidsaandeelhouder.

Evada Beheer

Evada Beheer is de moedermaatschappij van KE Fibertec. KE Fibertec, met ruim 35 jaar ervaring, ontwikkelt, produceert en verkoopt een “goed binnenklimaat”. Oftewel luchtverdeelsystemen op basis van textieltechnologie. Het principe is om zorg te dragen voor een tochtvrije en gelijkmatige verdeling van de geklimatiseerde lucht via een op maat gemaakte textiele luchtkanalen. In vrijwel elke omgeving biedt de technologie de mogelijkheid om met één systeem in verschillende zones passief dan wel actief te ventileren, koelen en te verwarmen.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Evada Beheer ondersteund bij de beoordeling en onderhandelingen van de waarde van de aandelen. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag