Match Plan begeleidt Finchtree met PPA (Purchase Price Allocation)

Beschrijving

Match Plan heeft Finchtree ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation van GES Rotterdam B.V. Deze PPA is opgesteld door Deloitte en is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van activa door GES Rotterdam B.V. in overeenstemming met de International Financial Reporting Standard number 3 (“IFRS 3”) “Business Combinations”.

Over Finchtree

Finchtree is gevestigd in Vlaardingenen is actief op het gebied van accountancy en advisering. Denk hierbij aan samenstel-, beoordelings- en (wettelijke) controlewerkzaamheden, het verzorgen van financiële administraties en salarisadministraties, assistentie op het gebied van jaarverslaggeving, internationale dienstverlening, fiscale dienstverlening en een breed scala aan adviesdiensten. Hierbij verliezen ze de persoonlijke benadering niet uit het oog.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Finchtree ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation van GES Rotterdam B.V. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag