Match Plan begeleidt Fransen Gerrits met waardebepaling

Beschrijving

Match Plan heeft Fransen Gerrits ondersteund bij de waardering van diverse immateriële vaste activa. Deze waardering van immateriële vaste activa is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van Theeuwes Mengvoeders, in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving.

Over Fransen Gerrits

Fransen Gerrits, opgericht in 1897, is een producent van diervoeders. Het bedrijf produceert voer voor de varkens-, rundvee en konijnen-houderij op locaties in Erp, Veghel, De Rips en Ulicoten. Het bedrijf produceert circa 850.000 ton voer. Daarnaast hebben ze hun eigen laboratorium en productieontwikkeling en eigen op- en overslagfaciliteiten. Op 1 juni 2022 heeft het bedrijf 100% van de aandelen van Theeuwes Mengvoeders inclusief haar dochtermaatschappij Theeuwes Moonen overgenomen.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het Fransen Gerrits ondersteund met een waardebepaling van immateriële vaste activa. Dit verzoek is gedaan in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van Theeuwes Mengvoeders en haar dochteronderneming Theeuwes Moonen, in overeenstemming met de richtlijnen voor de jaarverslaggeving.

Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag