Match Plan begeleidt het LUMC met toetsen businesscase en beoordelen van interne waarderingen

Beschrijving

Match Plan heeft het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) ondersteund met toetsen van de businesscase en het beoordelen van een intern opgestelde waardering van een van de onderdelen van het LUMC in het kader van een mogelijke overdracht.

Over Leids Universitair Medisch Centrum

Het Leids Universitair Medisch Centrum is het academische ziekenhuis dat aan de Universiteit Leiden is verbonden. Het bestaat uit een samenwerkingsverband tussen het Academisch Ziekenhuis Leiden en de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit Leiden. Het LUMC is een lijnorganisatie met decentraal integraal management. Dat betekent dat divisiebesturen en afdelingshoofden integraal verantwoordelijk zijn binnen de kaders die de Raad van Bestuur stelt.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het LUMC ondersteund met toetsen van de businesscase en het beoordelen van een intern opgestelde waardering van een van de onderdelen van het LUMC in het kader van een mogelijke overdracht. Een waardebepaling van een bedrijf kan voor meerdere doeleinden worden opgesteld. Het komt veel voor dat deze wordt uitgevoerd voor een verkoopovername of een fusie.

Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag