Match Plan begeleidt Kouters Van der Meer met overname van YICE

Beschrijving

Match Plan begeleidt de aandeelhouders van Kouters Van der Meer met de acquisitie van YICE. Door de overname verbreedt en verdiept Kouters Van der Meer, een bureau voor governance, risk en compliance, haar dienstverlening op het gebied van risicomanagement en informatiebeveiliging met behulp van een GRC-tool. Ook kan Kouters Van der Meer samen met Yice hun footprint in de markt verbreden en verdiepen.

Over Kouters Van der Meer

Kouters Van der Meer heeft 11 jaar ervaring en is gevestigd in Bussum en Vugt. Ze maken moeilijke dingen makkelijk met behulp van GRC-tools, wat tools zijn waardoor afdelingen op een uniforme manier te werk gaan. Ze zorgen ervoor dat haar klanten controle hebben over hun onderneming. Dit doen ze door de regie te pakken en de klant stap voor stap mee te nemen in het opzetten en implementeren van een goed beleid binnen de onderneming met groei als doel. Branches waarin Kouters Van der Meer opereren zijn onder andere banken en verzekeraars, midden- en kleinbedrijf, pensioenfondsen & pensioenuitvoerders, en accountspratijken.

Over YICE

YICE, gevestigd in Amersfoort, is eind 2018 opgericht door de eigenaar van Awaretoday en is sinds 2020 verder gegaan als een separate entiteit. YICE staat voor Your In Control Engine en wordt aangeboden als SaaS dienst. YICE is opgericht om een ISMS efficiënt en effectief te laten verlopen. Een ISMS, staat voor Information Security Management System, wordt gebruikt om risico’s, maatregelen en acties te registreren die nodig zijn voor risicomanagement en informatiebeveiliging.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Kouters Van der Meer geadviseerd vanaf het moment dat zij de concrete interesse in YICE hadden. Zo hebben we onder andere begeleiding geboden bij de waardering, bieding, onderhandelingen, en transactiedocumentatie. Tijdens het boekenonderzoek is prettig samengewerkt met Martijn Boleij, van Trienekens Boleij.

Vanuit Match Plan zaten Erik SmidtMatthias Duijzer, en Reg Schreurs in het dealteam.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag