Match Plan begeleidt Mijndomein met waardebepaling

Beschrijving

Match Plan heeft Mijndomein ondersteund met een waardering in het kader van de voorgenomen oprichting van de STAK (Stichting Administratiekantoor) en participaties van de medewerkers. De activiteiten zijn onder te verdelen naar 4 ‘kolommen’, namelijk Online, Lease, Shared Mobility en Energy. Voor de opricting van de STAK dienen de kolommen en Mijndomein als geheel gewaardeerd te worden.

Over Mijndomein

Mijndomein is ooit begonnen met internet toegankelijk maken voor iedereen door betaalbare domeinen eenvoudig te registreren. Mijndomein is onder te verdelen in 4 kolommen: Online, Lease, Shared Mobility en Energy.

Online is actief als dienstverlener op het gebied van online presence (o.a. domeinnamen, hosting en webshops). Tot de Online behoort de entiteit Mijndomein Online en al haar aandelenbelangen in werkmaatschappijen. Daarnaast valt Weave onder Online.

Lease biedt diensten aan voor private en business lease vanuit de entiteit Mijndomein Auto en haar dochtervennootschappen Mijndomein Autopark en Mobility Heroes. Vanwege de strategische keuze om zich te ontwikkelen op het gebied van deelmobiliteit worden deze activiteiten afgebouwd.

De diensten op het gebied van deelmobiliteit (shared mobility) worden aangeboden onder de kolom Shared Mobility en bestaan uit het aanbieden van een technisch platform voor white label deelmobiliteit en diensten gerelateerd aan roundtrip deelmobiliteit met inzet van auto’s op eigen risico. De dienstverlening met betrekking tot deelmobiliteit valt onder Mijndomein Energie & Mobiliteit B.V. en bestaat uit de volgende entiteiten: Wheels4All Holding, Mijndomein Autodelen, Juuve Carsharing, MobyOne, Buurauto en Amber.

Tenslotte biedt Mijndomein energiediensten tegen kostprijs aan in de kolom Energy. Klanten betalen voor een abonnement voor het product of de dienst waar men gebruik van maakt. De energiediensten vallen onder Mijndomein Energie & Mobiliteit B.V., bestaande uit de volgende entiteiten: Mijndomein Energie, Zonnefabriek, Huurdezon Holding, EnergyZero Groep, Ecoconcepts, Woon Duurzaam en Fluctis.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Mijndomein ondersteund met de waardering van de onderneming en de kolommen in het kader van de oprichting van de STAK. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag