Match Plan begeleidt ND Group met impairment test

Beschrijving

Match Plan heeft ND Group ondersteund bij de jaarlijkse impairment test van een van haar ondernemingen. Een impairment test is een onderzoek om te controleren of de waarde in de boekhouding nog overeenkomt met de werkelijke waarde van een bedrijf.

Over ND Group

ND Group, opgericht in 2008, is een internationale private equity- en portefeuilleholding gevestigd in Nederland, met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Ze zijn een verantwoordelijke en duurzame investeringsmaatschappij en investeren in oplossingen die gebruikmaken van moderne gezondheidszorg en technologische diensten die de toegang tot duurzame infrastructuur verbeteren. Ze geloven dat de kwaliteit van de investeringen en vermogen om bedrijven op te bouwen sterk afhankelijk zijn van het naleven van diversiteit, gelijkheid en inclusie.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft ND Group ondersteund met de jaarlijkse impairment test van een van haar ondernemingen. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag