Match Plan begeleidt ShipCloud met PPA (Purchase Price Allocation)

Beschrijving

Match Plan heeft ShipCloud ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation. Dit verzoek is gedaan naar aanleiding voor financiële rapportage doeleinden bij het opstellen van de jaarrekening. Een Purchase Price Allocation, of Kostprijs Allocatie, geeft invulling aan de wijze waarop een onderneming de aankoopprijs van een overname verwerkt in de jaarrekening. Match Plan heeft Rollema hierin ondersteunt bij de waardering van de immateriële vaste activa.

Janssen Group of Companies heeft in 2022 diverse directe en indirecte overnames binnen de sector verricht. ShipCloud maakt sinds 11 juli 2022 deel uit van Janssen Group of Companies.

Over ShipCloud

Shipcloud is in mei 2013 opgericht als verzenddienstverlener in Hamburg. Het bedrijf heeft een cloudgebaseerde service voor pakketverzending ontwikkeld die is afgestemd op de behoeften van online retailers. Via een eigen interface wordt het winkel-, CRM-, ERP- of magazijnbeheersysteem aangesloten op alle grote vervoerders. Deze technische oplossing maakt niet alleen het automatisch printen van verzendlabels mogelijk, maar omvat ook multi-carrier tracking, waarmee de online retailer altijd op de hoogte is van de status van de zending.

Over Janssen

Janssen is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 140 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Het motto van de groep is de efficiency te verbeteren en het realiseren van kostenbesparingen in het logistieke proces met als doel om de marge te verbeteren door excellente uitvoering. Hiervoor gebruikt Janssen de software van data-analyse.

Janssen is overgenomen door Waterland Private Equity. Met behulp van de investeringsmaatschappij kan Janssen haar groeidoelstellingen realiseren. Dit door middel van organische groei en groeien via een buy-and-build strategie.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag