Match Plan begeleidt VCK Logistics met PPA (Purchase Price Allocation)

Beschrijving

VCK Logistics heeft Match Plan ingeschakeld bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation. Dit verzoek is gedaan naar aanleiding voor financiële rapportage doeleinden bij het opstellen van de jaarrekening. Een Purchase Price Allocation, of Kostprijs Allocatie, geeft invulling aan de wijze waarop een onderneming de aankoopprijs van een overname verwerkt in de jaarrekening. Match Plan heeft Rollema hierin ondersteunt bij de waardering van de immateriële vaste activa.

Janssen Group of Companies heeft in 2022 diverse directe en indirecte overnames binnen de sector verricht. Een deel van VCK Logistics, VCK Logistics Supply Chain Solutions, VCK Logistics Air, en Ocean Freight, maakt sinds 22 november 2022 deel uit van Janssen Group of Companies. Janssen mag de VCK naam voor 1 jaar gebruiken voor het overgenomen onderdeel.

Over VCK Logistics

VCK Logistics biedt een breed scala aan logistieke diensten voor volledige controle over distributieprocessen. De dienstverlening betreft onder andere e-commerce fulfilment, lucht- en zeevracht, warehousing, distributie, technische dienstverlening en volledige controle over het distributieproces. VCK Logistics Supply Chain Solutions, VCK Logistics Air, en Ocean Freight hebben een netwerk met meerdere strategische locaties in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Vietnam.

Over Janssen

Janssen is de holding van een groep maatschappijen die al meer dan 140 jaar actief is in het verzorgen en coördineren van logistieke oplossingen. Het motto van de groep is de efficiency te verbeteren en het realiseren van kostenbesparingen in het logistieke proces met als doel om de marge te verbeteren door excellente uitvoering. Hiervoor gebruikt Janssen de software van data-analyse.

Janssen is overgenomen door Waterland Private Equity. Met behulp van de investeringsmaatschappij kan Janssen haar groeidoelstellingen realiseren. Dit door middel van organische groei en groeien via een buy-and-build strategie.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag