Match Plan begeleidt Weener Plastics met impairment test

Beschrijving

Match Plan heeft Weener Plastics ondersteund bij diverse waarderingsvraagstukken bij het opstellen van de jaarrekening, waaronder de jaarlijkse impairment test van de goodwill.

Over Weener Plastics

Weener Plastics is een wereldwijde totaalleverancier van innovatieve kunststof verpakkingsoplossingen, met een sterke focus op de functionaliteiten doseren, inhouden, en sluiten. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert doppen, sluitingen, roll-on-ballen, potten en flessen met toegevoegde waarde voor de markten voor persoonlijke verzorging, voeding, thuiszorg en gezondheidszorg. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ede, Nederland, en ze hebben meer dan 4.000 werknemers en 25 vestigingen in 17 landen wereldwijd.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Weener Plastics ondersteund met een diverse waarderingsvraagstukken bij het opstellen van de jaarrekening, waaronder de jaarlijkse impairment test van de goodwill. Een impairment test is een onderzoek om te controleren of de waarde in de boekhouding nog overeenkomt met de werkelijke waarde van een bedrijf. Het kan namelijk zo zijn dat de immateriële vaste activa (denk aan bijvoorbeeld de goodwill of de merknaam) een waardevermindering hebben ondergaan. Dat komt vaak voor wanneer de marktomstandigheden zijn veranderd.

Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag