Match Plan heeft MLZ Holding begeleid bij een PPA (Purchase Price Allocation)

Beschrijving

Match Plan heeft MLZ Holding, het moederbedrijf van Qlip, ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation (PPA) van Bactoforce International. Een Purchase Price Allocation, of Kostprijs Allocatie, geeft invulling aan de wijze waarop een onderneming de aankoopprijs van een overname verwerkt in de jaarrekening. Match Plan heeft MLZ Holding ondersteunt bij de waardering van de immateriële vaste activa.

Over Bactoforce International

MLZ Inspection B.V. heeft op 1 maart 2022 het bedrijf Bactoforce International overgenomen. Dit is een onafhankelijk inspectiebedrijf dat unieke inspecties uitvoert in roestvrij stalen silo’s, tanks, warmtewisselaars en pijpleidingen van de voedselverwerkende industrie. Daarbij ligt de focus op de liquid food sector: zuivel, bier, frisdrank, ingrediënten.

Over Qlip

Qlip is de onafhankelijke expert op het gebied van Analyses, Inspecties en Certificering in de zuivelketen in binnen- en buitenland. Hun klanten zijn actief op het gebied van zuivelproductie, -verwerking, -handel, retail en veeverbetering.

“Qlip ondersteunt de internationale zuivelketen, ter versterking van de kwaliteitsborging van vooraanstaande spelers in de zuivelsector door een toonaangevende, innovatieve, betrouwbare en betrokken TIC-partner te zijn op het gebied van voedselveiligheid, kwaliteit, samenstelling en verduurzaming.“

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag