Match Plan voert waardebepaling uit voor Oranjer

Beschrijving

Match Plan is ingeschakeld om een waardering op te stellen van de aandelen van Oranjer Projectbeheersing. Bij de waardering wordt gekeken naar Oranjer Projectbeheersing omdat daar de activiteiten plaatsvinden. Deze waardering wordt iedere twee jaar gemaakt vanuit fiscaal oogpunt, maar ook is het de basis voor de koop en verkoop van de certificaten van Oranjer Projectbeheersing.

Over Oranjer

In een snel veranderende wereld moeten organisaties zich voortdurend aanpassen aan nieuwe technologieën en markten. Oranjer levert PMO-diensten voor het succesvol opzetten, inrichten en bemannen van business transformatie programma’s. Ze zijn verantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van standaarden, processen en methoden. Het draagt bij aan de centrale sturing, stakeholdermanagement en beheersing van de business transformaties.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de waardering opgesteld volgens gangbare bedrijfseconomische maatstaven. Bij een dergelijke waardering baseren wij ons op een analyse van de beschikbare financiële gegevens en/of marktgegevens van de betreffende entiteiten en stellen wij de waardering op met behulp van de Adjusted Present Value -methode (“APV”). Deze methode kijkt vooruit en baseert zich op de ‘vrije geldstromen’, die naar verwachting voor de aandeelhouders/ondernemers beschikbaar zullen komen uit de toekomstige exploitatie.

De waarderingen zijn uitgevoerd door Richard Peeters en Yvo Bruin.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag

  • + toon alle adressen

  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg