Nederlands softwarehuis Softpak past uitstekend bij het Belgische Organi

Beschrijving

Beide bedrijven zijn opgericht in 1977, ze ontwikkelen alletwee software voor de logistieke sector en ze maken beide gebruik van Progress en Angular om hun applicaties te bouwen. Het samengaan van Softpak en Organi heeft nog meer voordelen. Zo profiteert Softpak van de IT-diensten van Organi en kan Organi steunen op de expertise en toepassingen van Softpak voor wat betreft containerterminals, containerdepots en (lijn)agenturen. Daarnaast worden kennis en krachten gebundeld op gebied van web toepassingen en mobile apps.

Beschrijving Softpak

Softpak biedt een geïntegreerde logistieke oplossing aan voor haven gerelateerde bedrijven zoals rederijen & cargadoors, logistieke dienstverleners, expediteurs incl. douane en container terminals en depots. Met 45 medewerkers is Softpak actief in maar liefst 16 landen. De klanten van Softpak bevinden zich in de grotere havens in Europa en de rest van de wereld. Het hoofdkantoor van Softpak is gevestigd in Ridderkerk.

Beschrijving Organi

Organi werd opgericht in 1977 en is actief in de Vlaamse IT-sector. Organi is gespecialiseerd in software, hardware en algemene IT-services. Het doel van Organi is het verbeteren en automatiseren van bedrijfsprocessen in middelgrote ondernemingen actief in handel & industrie, boekhouding & accountancy, logistiek & douane of de gerechtsdeurwaarderswereld. Organi bedient met 100 medewerkers meer dan 200 klanten en heeft meer dan 6.000 gebruikers.

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Softpak bijgestaan tijdens het gehele verkooptraject. Dit betreft het opmaken van een waardering, onderhandelingen met partijen en de volledige juridische begeleiding. In het dealteam zaten Reg Schreurs, Yvo Bruin en Hans van de Pas.

Match Plan Fusies en Overnames
  • Pandhuijsenpad 5

    5038 CV Tilburg

  • + toon alle adressen

  • Nassau Ouwerkerkstraat 3

    2596 CC Den Haag