MKB Fonds participeert in vastgoedbeheerder Square Four

Beschrijving

MKB Fonds heeft haar portefeuille van haar vijfde fonds uitgebreid door een meerderheidsbelang te verwerven in commercieel vastgoedbeheerder Square Four uit Alkmaar. De partners zochten een financiële partij die kan ondersteunen bij het versterken en verder uitbouwen van haar marktpositie. Marktlink Fusies & Overnames begeleidde het overnametraject. 

Specialist in vastgoedmanagement van commercieel onroerend goed met gerenommeerde internationale klanten

Square Four heeft in haar 10-jarig bestaan als dienstverlener die gespecialiseerd is in het vastgoedmanagement van commercieel onroerend goed, zoals kantoren en logistiek vastgoed, een goede marktpositie verworven. Square Four heeft zelf geen objecten in eigendom, maar ontzorgt vastgoedbeleggers in de exploitatie van haar vastgoed op het gebied van technische, commerciële en financiële activiteiten. Zij doet dit momenteel met ruim 45 medewerkers. Integriteit, onafhankelijkheid, duurzaamheid en transparantie in werkprocessen zijn grondbeginselen die Square Four hoog in het vaandel heeft staan. Binnen haar klantenportefeuille zijn zowel nationale als internationale gerenommeerde vastgoedbeleggers en assetmanagementorganisaties te vinden.

Quote door adviseur

Wat ons aansprak bij Square Four is dat de omzet voor circa 90% vastgelegd is in contracten (ook wel ‘recurring’ genoemd), hetgeen een solide basis geeft. Daarnaast zijn er nog veel groeikansen, zowel organisch als door het doen van aanvullende overnames (buy and build) waarmee de dienstverlening verder kan worden uitgebreid

MKB Fonds
  • Amsteldijk Noord 55

    1183 TE Amstelveen