MKB Fonds - P&D Group

Beschrijving

P&D Group is door MKB Fonds opgericht als overkoepelende entiteit voor ondernemingen in de verpakkingsbranche. Onder de vlag van P&D Group werkt MKB Fonds aan een buy and build strategie waarbij gestreefd wordt naar het vormen van een groep middels overnames van vergelijkbare of complementaire ondernemingen.

MKB Fonds nam in september 2017 met P&D Group een belang in verpakkingsondernemingen Hodi Verpakkingsmaterialen en Hodi International. In januari 2018 breidde P&D Group verder uit door een belang te nemen in Pacoma Europe. In mei 2018 werd Van Vliet Trading aan de groep toegevoegd en in juli 2018 volgde tevens de overname van Uniek Verpakkingen.

Hodi Verpakkingsmaterialen, Van Vliet Trading en Uniek Verpakkingen richten zich anderzijds op verpakkingsmaterialen in brede zin. Hodi International is specialist in de productie en export van de veel geziene bestekzakjes met servet voor de horeca. Pacoma Europe richt zich anderzijds op de verkoop en distributie van eindverpakkingsmachines. De organisaties leveren verpakkingen aan onder andere industriële bedrijven, de retail, logistieke dienstverleners en internetwinkels. De ondernemingen voegen complementaire kennis, ervaring en productassortiment toe aan de groep. P&D Group streeft ernaar een ‘one-stop shop’  te vormen waarbij klanten terecht kunnen voor hun behoeften op het gebied van verpakkingsmaterialen in brede zin.

MKB Fonds
  • Amsteldijk Noord 55

    1183 TE Amstelveen