Verkoop payrollingbedrijf door N4MB3RS

Verkoop payrollingbedrijf door N4MB3RS

Beschrijving

Na jarenlang fijn hebben samengewerkt, was de koek op voor ondernemers Fred en Martijn. De een wilde wat anders en de ander wou niet alleen door. Dus werd besloten om de onderneming te verkopen.

Vaak is het zo dat op het moment dat ondernemers een adviseur erbij betrekken, ze mentaal al veel verder zijn in het proces. En is de wens groot om de onderneming zo snel mogelijk te verkopen. Echter de voorbereiding is key dus niet alleen wij, maar ook de ondernemers moesten flink aan de slag.

In het verkooptraject besloten we om partijen zelf te benaderen maar waren we ook benieuwd wat er uit het Brookz-platform naar voren zou komen. Dat hebben we geweten. Meer dan 20 enthousiaste reacties binnen 2 weken vanuit het platform alleen.

Na de biedingen en de kennismakingsgesprekken bleef er één partij over die voor de verkopers het beste aanvoelde. En dat is ook zo gebleken bij de due dilligence en de contractdocumentatie. Door de goede voorbereiding en de klik tussen partijen, is het proces soepel en snel verlopen.  

Hilfort is een payrolling onderneming, gespecialiseerd in expats. Een omzet van 6 mln en meer dan 100 expats die voornamelijk werken in de IT of hoger management. Hilfort is nu onderdeel van CBBS, een middelgrote onderneming in personele dienstverlening.

Maarten Bol van BvdV heeft als jurist meegewerkt aan deze deal.

Quote door adviseur

Vanaf het eerste contact moment kreeg ik het vertrouwen in haar kennis en kunde om ons te helpen met de verkoop van onze onderneming. Gedurende een intensieve periode van ongeveer 6 maanden heeft zij het gehele proces op een fenomenale wijze begeleid. Waarbij zij op een vakkundige manier de doelen heeft bereikt die wij voor ogen hadden. Wij hadden dit absoluut niet alleen gekund en raden iedereen aan die van plan is zijn/haar bedrijf te verkopen om contact met haar op te nemen. Alinda zal ervoor zorgen dat je zo min mogelijk stress ondervindt tijdens het verkoopproces. Tevens zal Alinda een optimaal resultaat willen boeken die voor alle partijen werkt, zodat ook na het verkoopproces alles is geregeld.

N4MB3RS
  • Utrechtseweg 129

    3818 ED Amersfoort