N4MB3RS

Adviseur voor waardebepaling, (ver)koop en strategie van bedrijven met een plus!

N4MB3RS

Bedrijf kopen, verkopen of waarderen

Of je nu op het punt staat je bedrijf te verkopen vanwege nieuwe plannen (strategische overname, pre-exit, pensioen) of een waardebepaling nodig hebt vanwege overdracht aan familie of werknemers: achter iedere ondernemer schuilt een verhaal. Bij N4MB3RS begrijpen we dat afscheid nemen van je bedrijf of juist van koers veranderen om verder te groeien, beslissingen zijn die je niet zomaar neemt. Dit vereist investering van tijd, energie en financiële middelen. Zaken die voor jou als ondernemer behoorlijk kostbaar zijn. Daarom nemen we je graag zoveel mogelijk uit handen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een groot netwerk bieden we je meer inzicht in je organisatie, een duidelijke richting en goede deals met een duurzame aanpak.

Over N4MB3RS

Bij N4MB3RS gaat het om meer dan getallen omdat jij en je onderneming meer zijn dan een verzameling getallen. N4MB3RS is gespecialiseerd in waarderingen van ondernemingen, aan- of verkoop van ondernemingen, overdracht van familiebedrijven en het ontwikkelen van duurzame strategieën.

Cliënt op nummer 1

Bij N4MB3RS sta jij als klant op nummer 1. Vanaf het eerste kennismaking tot na de closing ervaar je betrokkenheid, deskundigheid en duidelijkheid. Dit geeft rust en zekerheid. Twijfel niet en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak. 

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersoon

N4MB3RS
  • Utrechtseweg 129

    3818 ED Amersfoort