N4MB3RS

Overname advieskantoor voor bedrijfsovernames en waarderingen

N4MB3RS

Over N4MB3RS

N4MB3RS is ontstaan vanuit een passie voor ondernemers en ondernemerschap. Er is veel respect voor de tijd, energie en doorzettingsvermogen van de ondernemer om een bedrijf op te zetten en te leiden.

Met diezelfde drive en passie wil ik ondernemers helpen bij hun bedrijfsovername strategie. Of het nu gaat om verkoop of om aankoop. Dit is mijn kracht. Door de combinatie van een achtergrond als accountant, controller, CFO en M&A director en meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsovername deals van 1 tot 80 miljoen.

Per verkooptraject wordt een team samengesteld dat nodig is voor het beste resultaat voor de klant. De klant wordt zoveel mogelijk ontzorgd, zodat de focus kan blijven op de eigen onderneming. Hierdoor realiseren we de beste deal.

Wij adviseren en begeleiden bij alle type bedrijfsovernames.

Denk aan verkoop, aankoop, fusies, pre-exit, overdracht in familie of aan personeel, MBO. N4MB3RS kan het gehele (ver)kooptraject van A tot Z begeleiden. Wij zijn een klein kantoor met een groot netwerk. Voor MKB bedrijven met een omzet tussen de 1 en 20 mln euro.

Wat u tijdens een verkooptraject van ons kunt verwachten:

  • Maatwerk en persoonlijke aandacht
  • Ervaring en expertise
  • Transparantie en Integriteit
  • Duurzaam


Naast het adviseren en begeleiden bij bedrijfsovernames bieden wij ook de volgende diensten aan:

Waardebepaling

Bij ons is het ook mogelijk om een waardering op te stellen van een onderneming. Deze waarderingen bestaan uit indicatieve prijsbepalingen tot uitgebreide waarderingsrapporten, we kunnen gebruikmaken van diverse waarderingsmethoden. Passend bij de situatie van de ondernemer en onderneming kiezen wij de geschikte waarderingsmethode.

Due Diligence

N4MB3RS beschikt over de kennis en vaardigheden om het gehele Due Diligence proces tijdens het verkooptraject uit te voeren.

Ervaringen klanten

Onze klanten vertellen ons dat ze heel blij zijn met de vakkundige en betrokken begeleiding, het resultaat en het verloop van het traject.

Benieuwd of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersoon

N4MB3RS
  • Utrechtseweg 129

    3818 ED Amersfoort