Pellicaan Advocaten

Pellicaan Advocaten staat u bij op praktische en efficiënte wijze

Pellicaan Advocaten is een advocatenkantoor gedreven door haar overtuiging dat de moderne ondernemer behoefte heeft aan vertrouwen, aandacht en praktische oplossingen. Daarbij streeft zij naar het opbouwen van bestendige relaties. 

Pellicaan Advocaten is een kantoor dat zich richt op het MKB en internationale klanten.

Pellicaan Advocaten heeft een palet aan diensten in huis om deze ondernemers te voorzien van pragmatisch, kwalitatief hoogwaardig juridisch advies in complexe zaken. Hierbij spelen spelregels als ‘afspraak is afspraak’ en ‘zeggen wat je doet en doet wat je zegt’ een primaire rol.

Pellicaan Advocaten toont haar toegevoegde waarde door haar specialistische juridische kennis te combineren met branchekennis, een pragmatische aanpak en met oog voor de onderneming en de mens daarachter. Pellicaan Advocaten denkt mee met de ondernemer, is oplossings- en resultaatgericht en heeft gevoel voor de business.

Pellicaan Advocaten heeft een ruime ervaring met fusies, overnames, participaties en joint-ventures. Deze transacties worden begeleid vanuit onze vestiging in Rotterdam door gespecialiseerde advocaten, waar nodig in samenspraak met andere deskundigen zoals een accountant, een fiscalist of een corporate finance adviseur.

Pellicaan Advocaten heeft een strategische alliantie met Mazars (accountants en belastingadviseurs). Daarnaast is zij onderdeel van Marcalliance, een wereldwijd netwerk van advocatenkantoren. Via deze wereldwijde netwerken treedt Pellicaan Advocaten ook met regelmaat op als advocaat bij overnames in een internationale context.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Pellicaan Advocaten
  • Watermanweg 60 - Gebouw Eurogate II

    3067 GG Rotterdam