Taurus Corporate Finance - EAL

Beschrijving

EAL uit Apeldoorn is sinds de oprichting 50 jaar geleden één van de leidende bedrijven in de ontwikkeling en implementatie van beveiligingsmanagement- en toegangscontrole systemen. Met vestigingen in Apeldoorn en Amsterdam bedient EAL onder meer hulpdiensten, ziekenhuizen, banken, verzekeraars, de rijksoverheid en Schiphol.

Unica, met 3.500 medewerkers één van de grootste technisch dienstverleners van ons land, neemt EAL over.

Taurus heeft EAL bij deze bedrijfsoverdracht begeleid.

Unica is met Nsecure en Unica Smart Security al actief rondom toegangsverlening en beveiliging. Met de toevoeging van EAL kan Unica met dit bedrijfsonderdeel complete systemen op het gebied van toegang en beveiliging ontwikkelen, installeren, beheren en onderhouden.

Pascal Vos, managing director van EAL: “We zijn blij om uitgerekend in het jaar van ons 50-jarig bestaan onderdeel te worden van één van de grootste technisch dienstverleners van Nederland. Door de aansluiting bij Unica krijgen we toegang tot uitgebreide kennis op andere security management domeinen zoals cloudoplossingen en cybersecurity. Tevens biedt de uitgebreide klantportefeuille van Unica nieuwe kansen om onze marktpositie verder uit te bouwen en een nog hogere oplossingskwaliteit te bieden aan opdrachtgevers.”

 

Taurus Corporate Finance
  • Bergweidijk 22

    7418 AA Deventer