Taurus Corporate Finance

Specialist in Bedrijfsovernames, Restructuring & Recovery, en Bedrijfswaarderingen.

Over Taurus Corporate Finance
Taurus Corporate Finance is dé onafhankelijke adviseur voor Bedrijfsovernames, Restructuring & Recovery, en Bedrijfswaarderingen.

Een sparringpartner op niveau
Taurus bestaat uit een betrokken team van ervaren specialisten vanuit verschillende bedrijfskundige, financiële en juridische disciplines. We combineren die kennis om iedere organisatie een aanpak op maat te bieden. Hoe complex de uitdaging ook is, we zijn een sparringpartner op niveau die naast je staat en kansen helpt signaleren en benutten.

Met een team van ervaren specialisten én ons internationaal netwerk, willen we resultaten boeken waar we trots op zijn. Een succesvolle bedrijfsoverdracht, een investering die van een snelgroeiende onderneming een internationale speler maakt, of een intensieve begeleiding om een noodlijdende organisatie weer een mooie toekomst te geven. Dat is waar we het voor doen.

De beste deal voor de ondernemer
De beste deal is voor elke ondernemer verschillend. Vandaar dat wij ruim de tijd nemen om uw wensen te inventariseren. Hoe hoog schat u de waarde van uw onderneming in en welke potentiële kopers heeft u voor ogen? Hoe lang wilt u nog werkzaam blijven en bent u bereid de koper te financieren? Vanuit een met u samengesteld profiel gaan wij op zoek naar potentiële kopers en vanuit onze expertise en vanuit ons internationale netwerk zullen wij kopers benaderen. Vervolgens zal onze ervaring en creativiteit ertoe leiden dat u een deal sluit waar u tevreden over bent. Dat noemen wij ‘de beste deal”!

Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze diensten en opdrachten. Wilt u meer weten over Taurus en onze werkwijze, neem dan gerust contact op met Mark Eenink of Arjan Weernink.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Taurus Corporate Finance
  • Bergweidijk 22

    7418 AA Deventer