VZG

Specialist Fusies & Overnames, Waardebepaling en Corporate Recovery voor het MKB

Over ons

VGZ is gespecialiseerd in Fusies & Overnames, Corporate Recovery en Waardebepaling voor het Midden- en Kleinbedijf.

VZG als bedrijfsovername adviseur
Eén van de belangrijkste momenten in het zakelijke leven van een ondernemer is een succesvolle bedrijfsopvolging of -beëindiging. Bij die gelegenheid plukt u als ondernemer de vruchten van de in het verleden verrichte noeste arbeid en de daarbij genomen risico’s.

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers weinig oog hebben voor een toekomstige bedrijfsopvolging. En dat terwijl een gezonde onderneming meestal ouder wordt dan de ondernemer. Op het moment dat bedrijfsopvolging aan de orde is, moet de onderneming ‘verkoopklaar’ zijn tegen een zo laag mogelijke fiscale afrekening.

  • Aan- en verkoop van een onderneming
  • Waardebepaling van een onderneming

VZG helpt u als (potentiële) ondernemer om nuchter tegen de zaken aan te blijven kijken. Zo neemt u geen onverantwoorde beslissingen op grond van emoties of omstandigheden. Daarbij is onze dienstverlening persoonlijk en deskundig. Wij begeleiden u en schakelen waar nodig specialisten in op het gebied van bijvoorbeeld fiscale en juridische zaken. VZG houdt de regie, en is voor u het vaste aanspreekpunt. 

VZG als corporate recovery adviseur
Het kan elke ondernemer gebeuren: veranderende omstandigheden, het plotseling wegvallen van een partner, faillissement van een grote opdrachtgever, of het niet halen van verkooptargets. Dit kan leiden tot negatieve resultaten, waardoor uw bedrijf in zwaar weer terecht komt. Het is dan van belang snel en adequaat te handelen, om liquiditeitsproblemen of een faillissement te voorkomen.

VZG kan u helpen uw onderneming weer op koers te brengen. Onze werkwijze kenmerkt zich door een “no nonsens” persoonlijke en directe aanpak. Daarbij zorgt de ondernemingscultuur en jarenlange turn-around ervaring van de partners en advisors voor een effectieve begeleiding. Persoonlijke betrokkenheid, gevoel en discretie zijn de essentiële succesbepalende elementen bij onze inzet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact met de adviseur

VZG is specialist in fusie & overname begeleiding, waardebepaling en corporate recovery voor het midden- en kleinbedrijf in regio Rotterdam en Den Haag
VZG
Haven 19
3143 BB Maassluis
Opgericht:
1996
Aantal adviseurs:
4
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Corporate recovery, Accountancy
Aangesloten bij Brookz sinds:
23 April 2019
Social media
linkedin

Contactpersonen:

Referenties:

Verkoop
reference-logo
Groothandel
Aankoop
reference-logo
Groothandel
Verkoop
reference-logo
Groothandel

Adressen:

Bezoek- en postadres

Haven 19

3143 BB Maassluis