Franchiseformules in alle sectoren

Interessant aanbod voor retail, B2B en B2C
Grote Nederlandse franchisegever met veel ervaring is op zoek naar expansie over de volle breedte van de markt. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 50.000
tot: € 25.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Franchise
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23562

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Zeer ervaren grote Nederlandse franchisegever is op zoek naar expansie over de volle breedte van de markt. Eigenaren van franchiseformules zijn van harte uitgenodigd te reageren. Wij beschikken over de kennis en de middelen om formules een duw in de rug te geven of deze op een veilige en discrete manier van u over te nemen. Is uw formule toe aan een volgende fase? Wilt u afstand doen van uw formule of bent u op zoek naar een investeerder die met "smart money" uw bedrijf verder kan helpen? Neem dan snel contact met ons op. Een team van capabele specialisten staat klaar om u te helpen. Ook franchise coöperaties die behoefte hebben aan richting kunnen reageren. 

Let op: er bestaat geen interesse in het exploiteren van een franchise(vestiging), uitsluitend in overname van, of participatie in de franchiseformule.

 

Acquisitie op deze overname wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!