Focus op duurzaamheid, efficiency en kwaliteit

Allround installatiebedrijf in Friesland met de focus op duurzaamheid, efficiency en kwaliteit ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 3.300.000

EBITDA

EBITDA € 275.000

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30090

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming heeft een goede uitstraling en staat qua naam goed bekend. De onderneming biedt haar diensten aan op zowel de particuliere als zakelijke markt. De strategische focus van het bedrijf ligt op duurzaamheid, efficiency en kwaliteit.  

Reden voor verkoop
De huidige eigenaar is na meerdere decennia werkzaam te zijn geweest als ondernemer toe aan een stap terug te doen en zoekt een passende partij om de onderneming verder door te laten groeien. Daarbij is verkoper bereid om via een warme overdracht de werkzaamheden over te dragen.

Geschikt voor
Interessant voor strategische partijen of voor een MBI-kandidaat met kennis en ervaring van de markt en met voldoende eigen inbreng.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.