Allround installatiebedrijf (Friesland)

VERKOCHT

Focus op duurzaamheid, efficiency en kwaliteit

Allround installatiebedrijf in Friesland met de focus op duurzaamheid, efficiency en kwaliteit ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 3.300.000

EBITDA

EBITDA € 275.000

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Noord-Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30090

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming heeft een goede uitstraling en staat qua naam goed bekend. De onderneming biedt haar diensten aan op zowel de particuliere als zakelijke markt. De strategische focus van het bedrijf ligt op duurzaamheid, efficiency en kwaliteit.  

Reden voor verkoop
De huidige eigenaar is na meerdere decennia werkzaam te zijn geweest als ondernemer toe aan een stap terug te doen en zoekt een passende partij om de onderneming verder door te laten groeien. Daarbij is verkoper bereid om via een warme overdracht de werkzaamheden over te dragen.

Geschikt voor
Interessant voor strategische partijen of voor een MBI-kandidaat met kennis en ervaring van de markt en met voldoende eigen inbreng.

Online Kerstshow woensdag 8 december 16.00 - 17.00 uur

Online Kerstshow


Interactief programma waarbij we samen met een aantal gasten (o.a. Pieter Schoen, Robert De Boeck en Thijs Verheul) terugkijken op het turbulente overnamejaar 2021 en uiteraard vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

De Kerstshow wordt afgesloten met de uitreiking van de Fusie & Overname Awards 2021.