Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bedrijf in de duurzame energietechnologie

De onderneming heeft behoefte aan een investering


Beschrijving

Het bedrijf is op zoek naar investeerders voor een duurzaam en maatschappelijk verantwoord project. Gezocht wordt naar investeringstranches van € 250.000.

Bijzonderheden
De onderneming ontwerpt, produceert en levert installaties met meerdelige panelen, waarbij verschillende combinaties van onder andere duurzame energieopwekking, luchtfilters, reclameoppervlak en bewegingsoppervlak kunnen worden ingezet. Met diverse gemeenten, bedrijven en instellingen zijn overeenkomsten aangegaan voor het leveren van dergelijke maatschappelijk verantwoorde installaties.

Technologie
De technologie zorgt voor energieopbrengsten welke in eerste instantie door de gebruiker wordt ingezet. Het restant van de opbrengst wordt gratis ter beschikking gesteld aan maatschappelijke organisaties (naar eigen keuze), op deze wijze kan de maatschappij snel verduurzamen en moderniseren.

Organisatie
De organisatie maakt gebruik van lokaal gevestigde bedrijven om de installaties te assembleren, te beheren, te onderhouden en te exploiteren. Zo ontstaat een product voor mensen uit een gemeente, door mensen uit die gemeente.