Wegens gebrek aan bedrijfsopvolging

Bouwmarkt te koop welke is gelegen op een goed zichtbare en goed bereikbare locatie. Neem contact op via Brookz voor meer informatie

OMZET

€ 600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20932

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Deze onderneming betreft een (traditionele) bouwmarkt die hoofdzakelijk doe-het-zelf-producten verkoopt. De onderneming is gelegen op een bedrijvenpark op een goed zichtbare en goed bereikbare locatie. Het pand waarin deze onderneming is gevestigd bestaat uit een showroom, winkelruimte, werkplaats, magazijn  en kantoorruimte. De onderneming verkoopt gereedschappen, verf, bouw- en tuinmaterialen. Tevens is er een eigen werkplaats waar o.a. kasten worden gemaakt. 

Kerncijfers
De omzet van dit bedrijf bedraagt ca. €600.000 op jaarbasis. Er zijn 2 medewerkers in dienst.

Reden verkoop
De onderneming wordt te koop aangeboden wegens het ontbreken van bedrijfsopvolging. Ondernemer is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te blijven begeleiden.

Profiel koper
Dit profiel is interessant voor een strategische overnamekandidaat die streeft naar uitbreiding of verbreding van activiteiten. Eveneens interessant voor een MBI-kandidaat met technische know-how, feeling met detailhandel en verkoop.

Transactie
Aandelentransactie. Prijs nader overeen te komen.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.