Camper-verhuurbedrijf

Verhuren en verkoop (bemiddeling) van jonge en nieuwe campers

Camper verhuur bedrijf. Ter overname aangeboden, neem contact op via Brookz

Omzet € 205.000

Winst EBITDA € 115.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie · Automotive, transport & logistiek

RegioNoord-Nederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm VOF
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 205.000
FTE 1
Beschrijving

De onderneming is een verhuurbedrijf van jonge en nieuwe campers met als nevenactiviteit de verkoop en bemiddeling van campers (zowel nieuw als gebruikt). Het bedrijf is uitgegroeid tot een professioneel camperbedrijf dat zich richt op verhuur en verkoop.

Bijzonderheden
Het boekingsproces is geheel geautomatiseerd met eigen ontwikkelde softwareprogrammatuur. De marktvooruitzichten zijn uitstekend, het bedrijf heeft geen hinder ondervonden van de corona-problematiek.

Omzetcijfers
Omzetniveau verhuur circa € 205.000,= (excl. btw) - EBITDA gemiddeld € 115.000,= (EBITDA-multiple-methode). Groeipotentie zit in de uitbreiding van verhuuractiviteiten, verkoop campers, opzetten van online verkoopkanalen en het aangaan van een camper dealership.

Locatie
Onroerend goed: Het bedrijfspand (800 m²) is in 2021 aangekocht - grondoppervlakte circa 3300 m². Het bedrijfspand is d.m.v. een sluis verbonden met een apart staand kantoorpand van circa 375 m². Dit kantoorpand kan grotendeels worden verhuurd aan derden. Het onroerend goed is optioneel onderdeel van de transactie. 

Personeel
Het bedrijf wordt gerund door 1,25 FTE (vennoten) en in de verhuurperiode in de weekends bijgestaan door 2 hulpen (camper schoonmakers).

Klantenbestand
In de loop van het bestaan van het bedrijf inmiddels een klantenbestand opgebouwd van huurders die regelmatig in het seizoen wederom een camper huren. Het volgende verhuurseizoen (2023) is reeds voor een aanzienlijk deel volgeboekt.

Overige informatie
Tevens kan men terecht in de inpandige winkel voor accessoires die het comfort van de camper verhogen. Het bedrijf is sinds januari 2022 ondergebracht in een eigen bedrijfspand met kantoren. Het bedrijf, in de vorm van een V.o.f. is in 2017 gestart met de verhuur van 2 campers en inmiddels uitgegroeid tot de verhuur van 17 campers (10 eigen campers en 7 campers van derden die door ons op provisiebasis worden verhuurd gedurende het seizoen). Het bedrijf is niet regio gebonden – de huurders van de campers komen uit geheel Nederland. Het bedrijf verhuurt voornamelijk gedurende het seizoen van april tot oktober.

Omzet € 205.000

Winst EBITDA € 115.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie · Automotive, transport & logistiek

RegioNoord-Nederland

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm VOF
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 205.000
FTE 1