E-commerce bedrijf medische hulpmiddelen

IN ONDERHANDELING
Online verkoop van medische hulpmiddelen
E-commerce bedrijf gespecialiseerd in online verkoop van medische hulpmiddelen/meetapparatuur. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

EBITDA € 120.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30838

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

E-commerce bedrijf gespecialiseerd in online verkoop van medische hulpmiddelen. Bedrijf bestaat al enige tijd en word met een minimale headcount (1,2) gerund.

Activiteiten van het bedrijf
De onderneming levert een compleet assortiment op het gebied van medische hulpmiddelen. Daarnaast aanverwante producten. Zowel B2B als B2C. Er is sprake van een reseller overeenkomst. Gezien de zelfstandigheid kan er snel op nieuwe ontwikkelingen worden ingespeeld. Helpdesk in eigen beheer. Logistieke werkzaamheden via een fulfilment partner. 

Onderscheidend vermogenSpecialist met een sterke handelsnaam en met hoge klanttevredenheid door effectieve klantenservice. Zelfstandigheid, solide omzet en marge.

 

OverigEen strategische partij kan middels synergie (strategisch, commercieel en/of operationeel) en vanwege de schaalbaarheid eenvoudig schaalvergroting en kostenreductie realiseren. 

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.