Branche Foodbedrijven
LandNederland
Regio Locatie anoniem
Geverifieerd
Log in om meer over het bedrijf te zien; zoals FTE, rechtsvorms, en meer. Of registreer gratis.
Deze start-up opereert met mobiele keukens op streetfood- en foodtruckfestivals. Het bedrijf verzorgt versbereide gerechten voor directe consumptie. De eerste mobiele keuken zal per mei 2025 operationeel zijn in de stad Nijmegen met een omzetprognose van € 400.000 per jaar. De doelstelling is om drie mobiele keukens te positioneren in de stad Nijmegen op strategische drukke locaties. De omzetdoelstelling voor de drie mobiele keukens (waaronder pannenkoeken, pizza, ontbijt) moet uitkomen op 3 x € 400.000. Dit is redelijk haalbaar, gezien de beschikking over de vergunning om drie keer in de week in de stad te mogen staan én de belangstelling door hedendaagse professionals.
Benodigd kapitaal: € 75.000.
Bijzonderheden
De keukens worden uitgevoerd als aanhanger en passen dus goed in de groene gedachte van gemeentes, festivals en evenementen. Momenteel willen de groothandels, koffie- en frisdrankbedrijven heel graag aanhaken als leverancier. Deze keuze is nog niet gemaakt.
Met deze online training van Brookz Academy ben je optimaal voorbereid om grotendeels zelf je bedrijf te verkopen: 25 Powerpoint video’s, een uitgebreid waarderingsrapport, juridische modelcontracten, handige templates, checklists en deskundige support.
Branche Foodbedrijven
LandNederland
Regio Locatie anoniem
Geverifieerd
Log in om meer over het bedrijf te zien; zoals FTE, rechtsvorms, en meer. Of registreer gratis.