Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Grand café / restaurant op het strand

Strandpaviljoen aan Noordzeestrand met uitzicht op strand en zee


Beschrijving

Het strandpaviljoen is gelegen op een A1-locatie aan het Noordzeestrand met een uitzicht op strand en zee. Het is, door deze zeer mooie ligging, zeer gewild onder bezoekers uit de wijde omgeving. Niet alleen in de zomer maar zeker ook na een winterse strandwandeling zoekt men graag de warmte op in dit sfeervolle paviljoen.

Bijzonderheden
Het bedrijf wordt jaarrond geëxploiteerd. Het biedt 7 dagen per week alle mogelijkheden voor vrienden- en familiefeesten, zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het team van trouwe, vaste medewerkers maakt van elke verjaardag, huwelijk, zakelijk- of privédiner een onvergetelijke gebeurtenis. De menukaart nodigt van ontbijt tot diner uit tot een culinair verblijf.

Exploitatie
Het paviljoen is 100% eigendom. De bedrijfsexploitatie (omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill) wordt middels een activa/passiva transactie verkocht. Het paviljoen zelf kan gekocht of gehuurd worden. Alle vergunningen zijn aanwezig.
Het totale, beschikbare grondstuk bedraagt 2.800 vierkante meter. Hiervan is circa 700 vierkante meter bebouwd. De eigenaar wil andere focus gaan hanteren; optimale begeleiding van de overname is onderdeel van de transactie.

Mogelijkheden
Het paviljoen leent zich door zijn omvang voor alle soorten grootschalige events, maar kan tevens door innovatieve wandsystemen opgesplitst worden in meerdere ruimtes.
Deze ruimtes beschikken over interieur met luxe uitstraling en openhaard opstelling.
De zeer ruim opgezette volledig geëquipeerde keuken is internationaal georiënteerd en staat voor een unieke grand café-restaurant beleving op het strand. De menukaart varieert van hamburger tot fruits de mer. Het paviljoen beschikt tevens over meerdere modern geoutilleerde, luxe barlocaties met onder meer tientallen speciaal-bieren (op tap en op fles).

Voorzieningen
Het paviljoen beschikt naast alle uitgebreide terras- en strandvoorzieningen ook nog over een apart groot privé terras met eigen barvoorzieningen en BBQ-opstellingen. 
De onderneming heeft eigen marketing-expertise in huis voor realiseren van acquisitie van zakelijke en particuliere partijen. Zij beschikt tevens over een moderne website en maakt slim gebruik van alle social media kanalen. Qua recensies is sprake van “certificaat van uitmuntendheid”.

Vraagprijs koop
De vraagprijs koop is  € 2.200.000,-

Dit betreft opstalrecht conform de huurovereenkomst van grond, alsmede de terreininrichting, terrassen en de opstallen omvattende een horecapaviljoen met verkoopruimten, verkeersruimten, productieruimten en dienstruimten.

Vraagprijs huur
Vraagprijs huur is € 175.000,-

Dit betreft de huur van grond, alsmede de terreininrichting, terrassen en de opstallen omvattende een horecapaviljoen met verkoopruimten, verkeersruimten, productieruimten en dienstruimten. Verhuurder belast de huur voor de grond door aan huurder.

Meer informatie?
Voor meer informatie neem contact op door onderaan het profiel een reactie te plaatsen. 

Omzet
€ 2,200,000
Aantal FTE
21-50
Regio
West Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26475
Rechtsvorm
B.V.