Eigenaar van twee merken

Sinds ruim 10 jaar zijn wij actief op de Nederlandse markt met twee frisdrank merken. Deze merken worden afgezet in diverse afzetkanalen in Nederland. Een deel van de omzet wordt gegenereerd door de verkoop aan het buitenland. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 850.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23657

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Sinds ruim 10 jaar zijn wij actief op de Nederlandse markt met twee frisdrank merken. Deze merken worden afgezet in diverse afzetkanalen in Nederland. Een deel van de omzet wordt gegenereerd door de verkoop aan het buitenland. Voor meer informatie zijn we graag bereid het toe te lichten in een onderling gesprek.

Aangeboden belang
De verkoper wenst de beide merken te verkopen inclusief de daaraan gerelateerde omzet, inclusief het afvulcontract (productie wordt gedaan in Nederland door een eersteklas producent).

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wenst zijn business partner in de gehele onderneming uit te kopen door een deel van de gemeenschappelijke onderneming te verkopen. Dit stelt beide business partners in staat om in hun eigen bedrijven verder te investeren.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers, dus kopers die reeds actief zijn in de handel van frisdranken aan diverse afzetkanalen in met name Nederland. Ook voor ondernemers die de markt binnen willen komen. Er is een relatie met alle grote groothandels organisaties in Nederland.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.