ICT-bedrijf

VERKOCHT

Softwareontwikkeling en infrastructuur

ICT-bedrijf op gebied van softwareontwikkeling en infrastructuur. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 435.000

EBITDA

EBITDA € 126.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid-Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29960

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een dynamisch opererend IT-bedrijf dat pragmatische oplossingen levert voor haar klanten en dealers. De onderneming bouwt custom applicaties en standaardoplossingen voor grote klanten zoals Unit4 Multivers, Exact, Afas en andere partners op basis van Microsoft Net-Technologie.

Businessmodel
De gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat het bedrijf in staat is om in korte tijd een state-of-the-art-applicatie(s) kan realiseren voor haar opdrachtgevers, waarbij wordt meegedacht aan return of investment. Met onze technologische partners is de onderneming in staat om op basis van de nieuwste technologieën in een zeer korte tijd software te produceren, waarmee het bedrijf extreem concurrerend is in het MKB.

Locatie
De onderneming beschikt over een eigen pand met circa 15 werkplekken in het zuiden van het land.

Omzet
De omzet bedraagt in 2020 ca. 435.000 euro, het bedrijfsresultaat bedraagt ca. 125.000 euro, na ondernemersbeloning bij een ruim positief eigen vermogen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst 100% van de aandelen te verkopen.

Profiel koper
De ondernemer wenst het bedrijf te verkopen aan een strategische partij, om gezamenlijk de groei van de onderneming in synergie verder uit te bouwen.

Reden verkoop
De huidige ondernemer is op zoek naar een (strategische) partner om samen de onderneming verder te laten groeien en de komende jaren zijn functie te kunnen afbouwen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een 100% activa/passiva-transactie, waarbij het mogelijk is om het huidige pand te huren.

Online Kerstshow woensdag 8 december 16.00 - 17.00 uur

Online Kerstshow


Interactief programma waarbij we samen met een aantal gasten (o.a. Pieter Schoen, Robert De Boeck en Thijs Verheul) terugkijken op het turbulente overnamejaar 2021 en uiteraard vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

De Kerstshow wordt afgesloten met de uitreiking van de Fusie & Overname Awards 2021.