Leverancier van klantspecifiek zetwerk in aluminium, RVS en staal

Leverancier van klantspecifiek zetwerk met een langjarige goede reputatie in de markt. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 3.800.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29291

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Leverancier van klantspecifiek zetwerk met een langjarige goede reputatie in de markt. De activiteiten betreffen hoofdzakelijk zetwerk in aluminium, RVS en staal. Afnemers bevinden zich voor 90% in Nederland. De omzet over 2019 bedraagt circa € 3,8 mln. en de EBITDA-marge is 5%. In de EBITDA-marge is de managementfee inbegrepen.

Bijzonderheden
Bij het bedrijf werkt een team ervaren en deskundige medewerkers. Het aanwezige machinepark is up-to-date. Het moderne pand biedt voldoende ruimte tot uitbreiding.

Geschikt voor
De koper is bij voorkeur een strategische koper die wil groeien en waarvoor de activiteiten van de onderneming een aanvulling vormen op de reeds bestaande activiteiten. Bijvoorbeeld om bestaande activiteiten te versterken of juist te spreiden over meerdere activiteiten door toevoegen van klantspecifiek zetwerk. Een MBI-kandidaat met ervaring in de sector en de markt is ook een mogelijkheid.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.