Innovatieve gepatenteerde producten voor in de bouw

Twee kernproducten die toepasbaar zijn in de bouwsector voor nieuwbouw en renovatie


Beschrijving

Het betreft een tweetal volledig uitontwikkelde en gepatenteerde producten. Dit zijn oplossingen voor een flexibele, duurzame en gebruikersgerichte inbouw in de wanden of in de vloeren van ieder gebouw.

Wandsysteem
Het eerste aangeboden product is een wandsysteem waarmee kabels voor elektra en data onzichtbaar worden weggewerkt in scheidings- en voorzetwanden. Aansluitpunten zijn overal in de wand aan te brengen. Door een demontabele plint blijven de kabels altijd bereikbaar. Ook zijn extra aansluitpunten, installaties en data toe te voegen zonder freeswerk en nieuwe wandafwerking. Er blijft alle vrijheid om ruimten direct anders in te delen. Een pand kan daarmee snel aangepast worden aan de veranderende behoeften en nieuwe gebruikers. Er zijn aanzienlijke kostenbesparingen in de levensloop van een gebouw. 

Innovatieve tegel
Het tweede product betreft een tegel die direct op de egalisatielaag  wordt gelegd met sleuven voor alle mogelijke relevante leidingen: water, verwarming, ventilatie en de  innovatieve horizontale riolering. De vloer is bestand tegen zware belastingen en is geschikt voor elke vloerafwerking. De tegel biedt de gebruiker een onbeperkte vrijheid in indeling van ruimten. Dit is een uniek product.

Ontkoppeling
Door de volledige ontkoppeling van leidingen en de maatvastheid is er ook een mogelijkheid voor pre-fabricage van leidingen. Dat betekent flexibiliteit in leiding-indeling, kortere bouwtijd, minder overlast en minimaal materiaalverlies.

Materiaal
Door toepassing wordt geluid- en warmte-isolatie sterk verbeterd. Het materiaal is milieuvriendelijk, circulair inzetbaar

Omzet

€ 2.500.000

Winst

€ 250.000

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Bouw & installatietechniek, Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27404

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!