Installatiebedrijf (regio Amsterdam)

Gawalo, structureel winstgevend en geen OG-verplichtingen
Het bedrijf voert installatiewerkzaamheden in de regio Amsterdam. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 700.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29920

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf voert gawalo-installatiewerkzaamheden uit met daarbij ook werkzaamheden op het gebied van dakbedekking en specialistische zink- en loodwerken. Het bedrijf heeft in de loop van de jaren een gerenommeerde en betrouwbare naam opgebouwd.

Klanten
De werkzaamheden worden zowel op de zakelijke (inclusief stichtingen en dergelijke) als particuliere markt uitgevoerd. De verdeling is grofweg 70% zakelijk en 30% particulier.

Locatie
De bedrijfslocatie is centraal gelegen en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats en magazijn. De huur van de bedrijfslocatie na overname is een optie, geen voorwaarde. Het bedrijf is derhalve verplaatsbaar.

Omzet
De gerealiseerde omzet over 2020 bedroeg circa € 700.000. Het bedrijf is structureel winstgevend en in 2020 is een EBITDA-marge van ruim 17% gerealiseerd. Voor 2021 wordt een minimaal gelijkwaardige omzet en (structureel goede) winstgevendheid geprognosticeerd.

Medewerkers
Buiten de eigenaar zijn 3 allround loodgieter/installateurs actief. Er wordt in beperkte mate gebruik gemaakt van de inhuur van externen. De kantoorwerkzaamheden vinden plaats door de eigenaar en het administratiekantoor.

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan interne opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar, indien gewenst, mee wil werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf.

Profiel kandidaat-koper
De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde en kapitaal) van de branche.

Aangeboden belang
Het betreft een aandelentransactie. 

Geheimhoudingsverklaring
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!