IT -onderneming (SAAS) in property tags (start-up/scale-up)

Uniek en schaalbaar platform, benodigd ca. € 500.000,-


Beschrijving

De onderneming bouwt voort op eerdere activiteiten en zet een nieuw web-based SAAS-concept van ‘property tags’ op i.s.m. grote partners zoals pakketdiensten en hotels. Voor de roll-out is € 250.000,- tot € 750.000,- benodigd.

Retoursysteem
De onderneming levert een retoursysteem voor achtergelaten/verloren voorwerpen voor hotels en in een volgende fase voor organisaties (universiteiten, hogescholen etc.) en grote evenementen als beurzen waar veel waardevolle voorwerpen worden verloren. Deze oplossing ontzorgt de hospitality sector en zorgt er voor dat de eigenaar zijn spullen thuisbezorgd krijgt met een minimale inspanning van de vinder, het hotel.

Verdienmodel
Verdienmodel is dienstverlening aan hotels (deze hebben een terugbezorgverplichting), bedrijven en consumenten. De technologie is gebaseerd op QR-code tags en stickers en is wereldwijd schaalbaar. De testfase is succesvol afgerond.

Proces
Uniek proces incl. Know Your Customer oplossing. Groei zonder lokaal support. Toegang tot de massa/universiteiten/events/clubs. Wereldwijde pakketdienst als partner met een directe IT -interface. Reeds vertegenwoordigd in Nederland, België, Italie en Spanje met drie productgroepen t.w. Consumer, Hospitality en Business. Low-cost operatie.

Omzet

€ 1.000.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2B en B2C

Profielnummer

#28227

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!