Uniek en schaalbaar platform, benodigd ca. € 500.000,-

De onderneming levert een retoursysteem voor achtergelaten/verloren voorwerpen voor hotels. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28227

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De onderneming bouwt voort op eerdere activiteiten en zet een nieuw web-based SAAS-concept van ‘property tags’ op i.s.m. grote partners zoals pakketdiensten en hotels. Voor de roll-out is € 250.000,- tot € 750.000,- benodigd.

Retoursysteem
De onderneming levert een retoursysteem voor achtergelaten/verloren voorwerpen voor hotels en in een volgende fase voor organisaties (universiteiten, hogescholen etc.) en grote evenementen als beurzen waar veel waardevolle voorwerpen worden verloren. Deze oplossing ontzorgt de hospitality sector en zorgt er voor dat de eigenaar zijn spullen thuisbezorgd krijgt met een minimale inspanning van de vinder, het hotel.

Verdienmodel
Verdienmodel is dienstverlening aan hotels (deze hebben een terugbezorgverplichting), bedrijven en consumenten. De technologie is gebaseerd op QR-code tags en stickers en is wereldwijd schaalbaar. De testfase is succesvol afgerond.

Proces
Uniek proces incl. Know Your Customer oplossing. Groei zonder lokaal support. Toegang tot de massa/universiteiten/events/clubs. Wereldwijde pakketdienst als partner met een directe IT -interface. Reeds vertegenwoordigd in Nederland, België, Italie en Spanje met drie productgroepen t.w. Consumer, Hospitality en Business. Low-cost operatie.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.