Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen in Zuidoost-Nederland

Kleinschalige, solide kinderopvang


Beschrijving

Het betreft een winstgevende, solide en goed georganiseerde kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen voor dagopvang en buitenschoolse opvang. De onderneming biedt kinderopvang aan die staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit tegen competitieve tarieven.

Bijzonderheden
De horizontale dagopvang wordt verzorgd op 2 locaties voor twee groepen (baby’s & dreumesen, peuters). BSO wordt verzorgd op 3 locaties. Kinderopvang wordt aangeboden aan meer dan 300 klanten. De organisatie is gericht op het aanbieden van kwalitatieve en opvoedingsgerichte kinderopvang ter ondersteuning van ouders en gezinnen

Onderneming
De onderneming is al meer dan 15 jaar actief en beschikt over goed uitgeruste huurpanden, en een pand in eigendom, op uitstekende locaties. De verwachte omzet in 2019 bedraagt op basis van de huidige bezetting ca. € 1.400.000,-. Het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen (EBITDA) in 2018 bedraagt ca. 25%.

Reden voor verkoop
De nieuwe eigenaar heeft ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen door het benutten van vrij beschikbare capaciteit. Er zal sprake zijn van een aandelentransactie. De vraagprijs voor 100% van de aandelen van de onderneming, inclusief het onroerend goed, is € 2.475.000.

Kandidaat
Een prachtige groeimogelijkheid voor een solide en ambitieuze kinderopvang-organisatie(om zich te kwalificeren, dient de kandidaat-koper over voldoende eigen middelen te beschikken).

Omzet
€ 1,400,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Zuid Nederland
Sector
Overig
Profielnummer
#26127
Rechtsvorm
B.V.