Aan restaurants, hotels, cateraars, schepen en zorginstellingen

Leverancier van kwaliteitsvlees met webshop in West-Nederland ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.200.000

EBITDA

EBITDA € 110.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29637

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een goedlopende kwaliteitsvleesleverancier, welke met name levert aan restaurants, hotels, cateraars, schepen en zorginstellingen (B2B). Er is daarnaast een website waarop particulieren bestellingen kunnen plaatsen, welke kunnen worden afgehaald of thuis worden bezorgd (B2C).

Bijzonderheden
De onderneming staat bekend om de hoge kwaliteit van het vlees tegen een eerlijke prijs in combinatie met een grote mate van flexibiliteit.

Kernactiviteit
De kernactiviteiten van het bedrijf bestaan uit het verwerken en leveren van vlees, welke uitermate geschikt is voor de (luxere) horeca. Het werkgebied beslaat met name West- en Midden-Nederland. De onderneming heeft een loyaal klantenbestand.

Kerngegevens

  • Omzetniveau bedraagt gemiddeld EUR 1,1 – 1,2 miljoen per jaar;
  • Personeelsbestand 2-3 FTE, exclusief DGA’s (man/vrouw);
  • Geen aanwezig extern vreemd vermogen;
  • Activa volledig en in goede staat;
  • Gevestigd in huurpand in West-Nederland.

Reden voor verkoop
Het bedrijf wordt ter overname aangeboden, omdat de verkopers willen genieten van hun pensioen. De verkopers zijn bereid om, voor een nader overeen te komen periode, te zorgen voor een goede overdracht.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.