Leverancier kwaliteitsvlees met webshop

Aan restaurants, hotels, cateraars, schepen en zorginstellingen


Beschrijving

Een goedlopende kwaliteitsvleesleverancier, welke met name levert aan restaurants, hotels, cateraars, schepen en zorginstellingen (B2B). Er is daarnaast een website waarop particulieren bestellingen kunnen plaatsen, welke kunnen worden afgehaald of thuis worden bezorgd (B2C).

Bijzonderheden
De onderneming staat bekend om de hoge kwaliteit van het vlees tegen een eerlijke prijs in combinatie met een grote mate van flexibiliteit.

Kernactiviteit
De kernactiviteiten van het bedrijf bestaan uit het verwerken en leveren van vlees, welke uitermate geschikt is voor de (luxere) horeca. Het werkgebied beslaat met name West- en Midden-Nederland. De onderneming heeft een loyaal klantenbestand.

Kerngegevens

  • Omzetniveau bedraagt gemiddeld EUR 1,1 – 1,2 miljoen per jaar;
  • Personeelsbestand 2-3 FTE, exclusief DGA’s (man/vrouw);
  • Geen aanwezig extern vreemd vermogen;
  • Activa volledig en in goede staat;
  • Gevestigd in huurpand in West-Nederland.

Reden voor verkoop
Het bedrijf wordt ter overname aangeboden, omdat de verkopers willen genieten van hun pensioen. De verkopers zijn bereid om, voor een nader overeen te komen periode, te zorgen voor een goede overdracht.

Omzet

€ 1.200.000

Winst

EBITDA € 110.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Groothandel

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29637

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!