Met goede naamsbekendheid in de regio

Ter overname wordt aangeboden een makelaarskantoor in de regio groot Arnhem. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 140.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#28623

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden een makelaarskantoor in de regio groot Arnhem. Het kantoor heeft een zeer goede naamsbekendheid in de regio, daarnaast is het directe marktgebied volop in beweging en ontwikkeling, waardoor er ook goede toekomstperspectieven zijn. Het kantoor heeft haar focus op de bestaande bouw (aan- en verkoop) en heeft over de afgelopen jaren een omzet gerealiseerd van circa € 145.000,- exclusief BTW.

Bijzonderheden
Het kantoor is aangesloten bij de NVM. Het kantoor bestaat een lange tijd en heeft hoge naamsbekendheid in de regio. Binnen het bedrijf is naast de eigenaar nog 1 parttime medewerker actief. Overname van het personeelslid is optioneel.

Transactie
De voorkeur gaat uit naar een overdracht van de activa (inclusief NVM-nummer), waarbij de huidige ondernemer nog een (nader over een te komen) periode aan het kantoor verbonden zal blijven.

Meer informatie?
Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst kan verdere informatie gedeeld worden.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.