Kunststof en aluminium kozijnen en alle soorten rolluiken en zonwering

Montagebedrijf gespecialiseerd in kunststof en aluminium kozijnen en alle soorten rolluiken & zonwering ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 500.000

EBITDA

EBITDA € 75.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29497

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf is een montagebedrijf (besloten vennootschap) en bestaat ruim 40 jaar. Gezien de ruime ervaring is het dan ook een bedrijf met een zeer goede naam in de markt.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het verkopen en monteren van kunststof en aluminium kozijnen en alle soorten rolluiken en zonweringen. Tevens voert het bedrijf reparatie en onderhoud uit aan genoemde producten. De verkoop geschiedt vanuit een overzichtelijk opgezette showroom.

Cliënten 
De cliënten zijn B2C en B2B klanten uit voornamelijk Limburg en Oost-Brabant, maar ook uit andere delen in Zuid-Nederland.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.