Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Netflix website

Officieuze fan- en informatiesite over Netflix


Beschrijving

Netflix-Nederland.nl is een Nederlandstalige fan- en informatiewebsite over Netflix, met een maandelijks bereik van 600.000 à 750.000 gebruikers die 1.700.000 - 2.000.000 pagina’s bezoeken.

Reden verkoop
De website is in de zomer van 2013 gelanceerd en vanaf nul opgebouwd, groeit nog altijd flink door en is in een half decennium uitgegroeid tot een fulltime besteding. Dit zorgt ervoor dat er geen tijd meer is voor andere projecten en het opzetten van nieuwe projecten. Dit is dan ook de reden waarom Netflix-Nederland.nl per heden te koop is.

Traffic
Netflix-Nederland.nl rankt goed in Google, met onder meer een tweede plaats op de zoekterm Netflix. Daarnaast komen de bezoekers binnen via onze nieuwsbrief, die naar 35.000 mailadressen wordt verstuurd. Op Facebook hebben we 30.000 pagelikers, er zijn 12.000 volgers op Twitter en we hebben een snelgroeiend push notificatie bestand (80.000 per 1 september 2018 en een dagelijkse groei van 550-600). De bezoekers (augustus 2018) komen voor 69% mobile op de website, 20% desktop en 11% tablet.

Werkzaamheden
Op Netflix-Nederland.nl wordt dagelijks het nieuwe aanbod op Netflix gebracht. Ook is er een wekelijks ‘Verwijderalarm’, waarin we een overzicht brengen welke titels er van Netflix gaan verdwijnen in de aankomenden dagen en weken. Het dagelijkse nieuws over films, series en documentaires van Netflix wordt belicht en we brengen diverse rubrieken. Dit is onder meer de Flixtip, het traileroverzicht van de week, de beste series van de maand, we houden iedere maand een onderzoek wat onze lezers de leukste nieuwkomers vonden en twee keer per week is er een newsflash. Hiernaast hebben we tevens veel tijdlozere artikelen, zoals uitzendschema’s van wekelijkse series en een top-100 beste films en top-50 beste series op Netflix. Ook zijn er achtergrondverhalen en informatie te vinden. Bijvoorbeeld wat de diverse manieren zijn om Netflix op televisie te kijken en een uitgebreide FAQ met vragen die regelmatig worden gesteld door bezoekers van onze site en gebruikers van Netflix.

Overige websites
Binnen ons netwerk vallen nog meer websites. Deze zijn in een mogelijke deal te betrekken. Dit gaat om de volgende titels:

  • NetflixInBelgie.be: Heeft dezelfde opzet als Netflix-Nederland.nl, alleen is deze website volledig gericht op de Vlaamse markt. Met daarop dus ook het aanbod dat in Vlaanderen beschikbaar is en aanverwant nieuws.
  • Streamingaanbod.nl: Informatiesite over Videoland, met het dagelijkse aanbod en nieuws over de streamingdienst.
  • Primevideoaanbod.nl: Informatiesite over Amazon Prime Video, met het dagelijkse aanbod en nieuws over de streamingdienst
  • SterrenopTV.nl: Artikelenwebsite waarop je het verhaal leest achter de gezichten die je voorbij ziet komen op tv
  • Spelersvrouw.nl: Artikelenwebsite waarop je het verhaal leest over de vriendinnen van voetballers en topsporters
  • The100.nl: Fanwebsite over de serie The 100
  • Riverdaleserie.nl: Fanwebsite over de serie Riverdale
  • Designated-survivor.nl: Fanwebsite over de serie Desginated Survivor
Omzet
€ 90,000
Winst
EBIT € 80,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
IT, online & e-commerce
Profielnummer
#25273
Rechtsvorm
Eenmanszaak