Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Opleidingsbureau in blended learning

Inspanning 1 dag p.w., winst € 60k


Beschrijving

Dit opleidingsbureau verzorgt opleidingen voor iedereen die blended learning en live online leren (webinars en virtual classrooms) wil gaan inzetten in zijn of haar praktijk. Het bureau heeft geen personeel in dienst en met de overname is geen huurcontract gemoeid.

Bijzonderheden
De opleidingen in blended learning en live online leren vallen uiteen in een aantal varianten: van lage instap tot hoog niveau. Uiteraard zijn de opleiding zelf geheel in de lijn van de leerstof blended opgezet. De markt van online opleidingen groeit met 12% per jaar en deze onderneming is toonaangevend binnen de niche van blended learning. 

Onderneming
Een goed lopend bedrijf met een hoge omzet voor de lage inspanning. Inclusief alle marketingmiddelen, lesmateriaal, lopend nieuwsbriefsysteem (2500 ontvangers) en een intensieve overdracht. Met Adwords vullen de cursussen zich zonder inspanning en de enige andere kosten bestaan uit abonnementen op online software. De onderneming is tevens makkelijk verplaatsbaar!

Reden verkoop
De ondernemer gaat zich concentreren op zijn andere werkzaamheden, die weliswaar ook in de opleidingsbranche zijn, maar niet concurrerend.

Omzet
€ 70,000
Winst
Nettowinst € 60,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
IT, online & e-commerce, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23989
Rechtsvorm
Eenmanszaak