Specialistisch trainingsbureau

Actief in FMCG-sector

Omzet € 1.600.000

Winst Op aanvraag

Sector Zakelijke dienstverlening

Branche Trainingbureaus

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.600.000
FTE 11-20
Beschrijving

Het bedrijf ondersteunt grote organisaties en bedrijven door het aanbieden van maatwerktrainingen op het gebied van sales en onderhandelen. Het bedrijf heeft al ruim 25 jaar ervaring en hiermee een toonaangevende positie verworven, waarbij het zwaartepunt ligt op de FMCG-sector. Het bedrijf behoort dan ook tot de top-drie in termen van omvang en kwaliteit.

Bijzonderheden

De onderneming traint echter ook binnen andere sectoren, zoals e-commerce, energie, farmacie, schoonmaak en vastgoed. In het verlengde hiervan treedt het bedrijf voor haar klanten op als consultant en strategisch sparringpartner. Door de aard van de werkzaamheden is het bedrijf niet gebonden aan de huidige locatie.

Onderscheidend vermogen

De trainingen zijn door het bedrijf zelf ontwikkeld waarbij in grote mate sprake is van maatwerk. Dit betekent dat elke training qua opzet en casuïstiek volledig ingericht is op de uitdagingen van de desbetreffende klant en markt waarop zij actief zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van de vertaalslag van theorie naar operationeel werkgedrag. Daarnaast zijn de trainers van het bedrijf te omschrijven als ervaren en zelfstandige professionals die zich volledig gecommitteerd voelen aan het bedrijf. Dit maakt het bedrijf erg flexibel. 

Kansen

Door een afname in de gemiddelde functieverblijftijd en de grote krapte op de arbeidsmarkt is er een grote behoefte vanuit de kant van bedrijven om mensen op te leiden en persoonlijke groei te faciliteren. Dit biedt volop kansen voor het bedrijf om te groeien. Vanuit een internationaal perspectief zijn er ook trainers actief in België, Frankrijk en Duitsland, waarbij met name op de Duitse markt relatief weinig vergelijkbare trainingsbureaus actief zijn. Hier liggen daarom grote groeikansen voor het bedrijf. 

Klantenbestand

Het bedrijf heeft een grote, loyale en diverse klantenkring opgebouwd in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk die zowel nationaal als internationaal actief is. Er is veelal sprake van jarenlange samenwerkingsverbanden met repeterende opdrachten.

De trainers

De trainers van het bedrijf zijn te omschrijven als zelfstandige en ervaren professionals die zich elk in grote mate gecommitteerd voelen aan het bedrijf. Dit maakt het bedrijf zeer flexibel. 

Reden verkoop

De bestuurders naderen de pensioenleeftijd, waardoor zij van mening zijn dat het bedrijf in een volgende fase behoefte heeft aan een management dat het volledige groeipotentieel van het bedrijf kan benutten. Zij zijn echter dermate gepassioneerd over het trainingsvak dat ze in onderling overleg graag bereid zijn om hun netwerk en kennis over te dragen aan de nieuwe eigenaren en daarnaast een bijdrage te leveren aan het verder ontsluiten van het internationale netwerk. 

Aangeboden belang

De transactie betreft de verkoop van 100% van de aandelen.

Geschikt voor

Dit bedrijf is interessant voor strategische kopers die de ambitie hebben om het bedrijf verder te laten groeien. Hierbij kan het bedrijf zowel een aanvulling vormen voor het huidige portfolio als een uitbreiding bieden naar nieuwe markten en klanten.

 

Omzet € 1.600.000

Winst Op aanvraag

Sector Zakelijke dienstverlening

Branche Trainingbureaus

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.600.000
FTE 11-20

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten