Mercedes G-klasses uit Zwitsers leger

Verhuurbedrijf van auto's voor avontuurlijke roadtrips in Mercedes G-Klasses uit Zwitser leger. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 20.000

EBITDA

Nettowinst € 12.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30027

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Een kleinschalig verhuurbedrijf met twee 4x4 Mercedes G-klasse (afkomstig uit het Zwitserse leger) met daktent en accessoires. Veel Nederlandse consumenten worden hiermee blij gemaakt met roadtrips door de groene delen van Europa. Vanuit het buitenland is er ook veel vraag naar deze auto’s. Dit bied groei kansen. Er is flink geïnvesteerd in de auto’s en toebehoren en er is veel content (video, foto's, routes, blogs) beschikbaar op de website, Facebook of Instagram.

Instap klaar
De 4x4 auto’s zijn voor komend seizoen volledig technisch nagelopen en gereed voor het nieuwe seizoen. Er is momenteel extra veel vraag naar de auto’s mede door Covid. Het is een ideale manier voor een stoere, avontuurlijke vakantie. De boekingen voor komend seizoen lopen op schema. Vanaf begin april worden de auto’s verhuurd tot medio oktober maar zou ook prima het gehele jaar door kunnen.

Groeifase
Het bedrijf is toe aan een volgende stap. In een volgende fase met een nieuwe ondernemer kan het bedrijf groeien met een grotere vloot van auto's. Met de vele aanwezige content en de huidige vraag van consumenten (verwachting is dat ook dit seizoen veel ‘nee’ verkocht moet worden) kan er gemakkelijk een hogere omzet worden behaald.

Geschikt voor
De huidige ondernemer besteedt slechts enkele uren per week aan de onderneming, voornamelijk in het voorseizoen en in de zomer. De volgende fase vraagt van een ondernemer meer tijd (min. 1 dag)  - grofweg van januari tot en met oktober - om dit recreatieve bedrijf te laten groeien en meer mensen een avontuurlijke vakantie te bezorgen.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.