Met bijbehorende showroom

Bedrijf in verkoop/montage kunststof en aluminium kozijnen in Midden-Nederland ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 3.000.000

EBITDA

EBIT € 600.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29613

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf exploiteert reeds gedurende jaren een succesvolle en dynamische onderneming in kunststof- en aluminium kozijnen.

Bijzonderheden
De ondernemer heeft een bijzonder goede reputatie opgebouwd en daar zijn de forse omzetgroei en de prima bedrijfsresultaten dan ook naar.

Locatie
Het bedrijf met bijbehorende showroom en kantoor is gevestigd in Midden Nederland.

Personeel
Naast de directie zijn er 2 werknemers in dienst. De montage wordt uitgevoerd door een goed draaiende externe montageploeg.

Earn-out
Een earn-out is bespreekbaar.

Geschikt voor
Geschikt voor een strategische koper die landelijk wenst uit te breiden, maar ook voor een zelfstandige ondernemer die dit bedrijf stand alone wenst voort te zetten.

Overdracht
De huidige ondernemer zal de nieuwe eigenaar graag naar behoren inwerken t.b.v. een goede overdracht.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.