Business partner/CTO gezocht

Voice AI Agency op zoek naar business partner/CTO. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 200.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29754

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een gespecialiseerd Voice AI Agency en helpt organisaties in deze transitie naar conversational AI. Al vanaf onze oprichting in 2018 heeft het bedrijf een hyper-focus op voice-assistenten.

Cross-channel
Dit doet de onderneming cross-channel. Dat houdt in dat de onderneming voice-assistenten integreert in mobile apps en in callcenters. Maar ook binnen third parties zoals de Google Assistant en Amazon Alexa.

Technologie
Technologie is een belangrijke backbone voor de organisatie. Hiervoor werken we als netwerkorganisatie samen met hoogwaardige specialisten in de markt. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor onze klanten. Met de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een mede-aandeelhouder die allround bijdraagt aan de groei van ons Voice AI Agency. Met als primaire focus de rol van Chief Technology Officer om zo het technologische component van onze startup te gaan leiden

Cultuur
Teamwork, Customer focus, Excellence

Regio vestiging
Het bedrijf werkt nu nog vanuit huis; op termijn regio Midden-Nederland.

Levensfase
Jong, financieel gezond bedrijf, goede naam in de markt en mooi klantportfolio. Midden in de fase van startup naar scaleup, met veel potentieel om te groeien. 

Geschikt voor
Op zoek naar een energieke mede-ondernemer die kan samenwerken en vernieuwen. Met jouw passie voor de interactie tussen mensen en machines (conversational AI) inspireer je jouw omgeving. De ondernemer is in staat de onderneming een boost te geven. Door enerzijds mede vorm te geven aan het businessplan en de toekomstvisie en het aantrekken van nieuwe klanten. En anderzijds – en hier besteed de ondernemer het meeste tijd aan - de diepte in te gaan om nieuwe ontwikkelingen te verkennen en de oplossingen die het bedrijf biedt ook te helpen designen, developen en implementeren bij de klant. Hierbij staat de ondernemer met beide benen op de grond en doet de ondernemer - net als de collega’s – hands on mee om de dromen en doelen van de klanten te realiseren.

Ervaring
De rol van CTO is cruciaal om de doelen te realiseren. Dat betekent dat de ondernemer enerzijds aantoonbare ervaring moet hebben met Voice & conversational AI en anderzijds het abstractievermogen hebt om vragen rondom architectuur en in- en outsourcing solide neer te zetten. Leveranciersmanagement voor tech-partners is ook primair de ondernemer zijn verantwoordelijkheid. Het is een pré als de ondernemer ervaring heeft met de agile werkwijze in sectoren waar onze klanten zich bevinden: finance, health en/of retail. 

Opleiding/cursussen
Opleiding op HBO of universitair niveau, bijvoorbeeld op het gebied van Informatica. Eventueel aangevuld met Artificial Intelligence. De ondernemer heeft gedegen kennis over conversational technologieën (met name Google SDK/Dialogflow), programmeren en vraagstukken rondom architectuur. Daarnaast volgt de ondernemer zelf actief de ontwikkelingen op het vakgebied in de markt.

Soort partnership
Het bedrijf zoekt een businesspartner die via een directe transactie of ingroeimodel mede-aandeelhouder wordt. Dit is in overleg verder vorm te geven.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.