Webshop detailhandelaar

Inclusief merk en product voorraad

Webshop detailhandelaar inclusief merk en product voorraad. Ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

Omzet € 190.000

Winst Nettowinst € 15.000

Sector Detailhandel · E-commerce

RegioZuid-Holland

Branche Webshops

LandNederland

Verkocht
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 190.000
FTE 1
Beschrijving

De professionele detailhandelaar is volledig gericht op het behalen van de maximale tevredenheid van zowel haar particuliere als zakelijke klanten via het platform Bol.com. Met het steeds ruimer wordend assortiment bestaande uit stijlvolle en hoogwaardige producten wordt ingespeeld op de behoeften van de klant. Het assortiment is het gezicht van de detailhandelaar naar haar klanten. Met de juiste prijs-kwaliteitverhouding en (na)service wordt gehoopt de klant weer terug te mogen zien. En dat gebeurt.

Bijzonderheden
Met een nieuw opgericht merk levert het bedrijf voortaan dezelfde producten in een jasje van haar eigen merk waarbij de primaire focus ligt op het behalen van de maximale tevredenheid van haar klanten en het uitbreiden van het RS-assortiment.

Omzet
In 2020 is een netto-omzet gedraaid van ca. 190.000 euro. Het merk is pas anderhalf jaar oud en begint langzamerhand op haar eigen poten te staan. Nu nog een trotse nieuwe eigenaar die voldoende tijd en energie heeft om het merk en het bedrijf een flinke boost te geven. 

Voorraden
Er zijn productvoorraden t.w.v. (een inkoopprijs van) 15.000 euro, welke overzichtelijk zijn opgeslagen in de opslagruimte bij AllSafe (AllSafe contract blijft bij de verkoper). Deze voorraden worden tevens overgenomen door de nieuwe eigenaar en is inbegrepen in de vraagprijs. Betreffen de meest succesvolle producten die het bedrijf tot dan had verkocht welke inmiddels in samenwerking met de leverancier kwalitatief zijn verbeterd voor de klant met als doel de concurrenten een stap voor te zijn. Het gaat om in totaal 16 producten waarvan er een klein deel nog niet online is (moeten bijvoorbeeld nog worden voorbereid ter verkoop, d.w.z. maken van productfoto’s en beschrijvingen). De overige producten hebben allemaal hoogwaardige productfoto’s, hoge kwaliteit beschrijvingen en andere details welke tevens inbegrepen zit in de overdracht aan de nieuwe eigenaar. Verder zijn deze producten geprivate-labeld volgens de voorwaarden van Bol. 

Leveranciers
Er zijn goed opgebouwde buitenlandse relaties met leveranciers waar SDE-Commerce vaste klant van is. Verder is veel geïnvesteerd in klein reclame van het merk (autogeuren, stickers, kaartjes, klein/groot verpakkingen et cetera) welke zijn inbegrepen bij de voorraadoverdracht. 

Reden voor verkoop
Dit bedrijf is opgericht en gedraaid naast een primaire fulltimebaan. Dit was in eerste instantie goed te combineren, maar wegens toenemende druk vanuit fulltimebaan en privéleven, gaat het ten koste van de beschikbare tijd voor de onderneming. Omdat de eigenaar binnenkort de ambitie heeft om als ZZP'er meerdere aantal uren te werken, zal nog minder tijd kunnen worden besteed aan het bedrijf dan nu nog kan. Daarom wordt gezocht naar een nieuwe eigenaar met meer tijd en energie die het bedrijf en het merk een flinke boost kan geven om deze op de plek te krijgen waar het hoort.

Succesvol een bedrijf verkopen of overnemen

Op dinsdag 9 april organiseert Brookz in het AFAS Theater in Leusden de Nationale Overname Dag!

10 workshops | 250 ondernemers | Keynote Ron Reinders

Omzet € 190.000

Winst Nettowinst € 15.000

Sector Detailhandel · E-commerce

RegioZuid-Holland

Branche Webshops

LandNederland

Verkocht
FTE 1
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C

Het bedrijf is reeds verkocht en daarom kun je niet langer reageren op dit profiel.

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 190.000
FTE 1

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten