Webshop verlichtingsartikelen

Actief in een niche-segment
Webshop in verlichtingsartikelen in een niche segment. Mogelijk zelfs de enige in Nederland en België. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 10.000

EBITDA

EBITDA € 2.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Detailhandel
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29253

RECHTSVORM

Geen rechtsvorm

Beschrijving

Webshop in verlichtingsartikelen in een duidelijk niche-segment. Mogelijk zelfs de enige in Nederland en België. De webshop is in Google goed en makkelijk te vinden; het bedrijf staat met twee generieke zoekwoorden op de 1ste plaats zonder advertenties.

Bijzonderheden
De webshop bestaat sinds 2009 en heeft sindsdien ook altijd het Thuiswinkel.org-waarborgcertificaat gehad. De webshop is ingericht met als doelgroep de Nederlands-sprekende gebruikers. Andere talen en domeinen zijn eenvoudig toe te voegen. De site is zowel qua bestellen aan de voorkant als het bijhouden en verwerken aan de achterkant erg gebruiksvriendelijk en een aantal processen zijn goed gedocumenteerd.

Aangeboden
Aangeboden wordt de website, de domeinnamen, mailing systeem met 8.000 mailadressen, voorraad goederen, verpakkingsmaterialen en inventaris. Desgewenst kan huur van het magazijn worden voortgezet.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.