Webshop verlichtingsartikelen

Actief in een niche-segment


Beschrijving

Webshop in verlichtingsartikelen in een duidelijk niche-segment. Mogelijk zelfs de enige in Nederland en België. De webshop is in Google goed en makkelijk te vinden; het bedrijf staat met twee generieke zoekwoorden op de 1ste plaats zonder advertenties.

Bijzonderheden
De webshop bestaat sinds 2009 en heeft sindsdien ook altijd het Thuiswinkel.org-waarborgcertificaat gehad. De webshop is ingericht met als doelgroep de Nederlands-sprekende gebruikers. Andere talen en domeinen zijn eenvoudig toe te voegen. De site is zowel qua bestellen aan de voorkant als het bijhouden en verwerken aan de achterkant erg gebruiksvriendelijk en een aantal processen zijn goed gedocumenteerd.

Aangeboden
Aangeboden wordt de website, de domeinnamen, mailing systeem met 8.000 mailadressen, voorraad goederen, verpakkingsmaterialen en inventaris. Desgewenst kan huur van het magazijn worden voortgezet.

Omzet

€ 10.000

Winst

EBITDA € 2.000

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Detailhandel, IT, online & e-commerce

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Geen rechtsvorm

Profielnummer

#29253

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!