Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Website in niche markt | Start-up

Commerciele partner gezocht


Beschrijving

Deze start-up maakt een online lifestylemagazine voor zorgmedewerkers. Met dagelijks prikkelende content in de vorm van inspirerende interviews, interessante achtergrondverhalen en tips op het gebied van zorg en lifestyle is het de ambitie om de Lindanieuws van de zorg te worden. Binnen 5 maanden heeft het platform 22.500 duizend gebruikers per maand (waarvan ruim de helft terugkerend), 1.100 Instagram-volgers en 1.500 Facebook-vrienden aan zich weten te binden.  

Start-up in laatste fase
De basis van de website zelf is voor groot gedeelte "klaar". Onder andere een te bouwen webshop zal de volgende stap zijn.

Markt
Onze doelgroep zijn alle mensen die in de gezondheidszorg werken. Bijna 15 % van de beroepsbevolking werkt in de gezondheidszorg, circa 1,3 miljoen mensen

Verdienmodel

  • Advertenties
  • Vacatures, de zorgmarkt kent 130.000 vacatures per jaar
  • Pannel, soort Twee vandaag pannel aan wie vragen gesteld kunnen worden
  • Webshop
  • Voordeel / kortingkaart.

Wat maakt het pakket uniek ten opzichte van deze concurrenten?
Interactief platform binnen niche markt alwaar een groot "wij" gevoel heerst. De bezoeker herkent zichzelf in de website en kan voor alles binnen haar vakgebied hier terecht.

Commerciele inbreng en groeikapitaal
De eigenaar is op zoek naar operationele inbreng en kapitaal. Hij wil tot 50% van de aandelen verkopen. Voorkeur heeft een sales gerichte investeerder voor wie communicatie, marketing en verkoop online sleutelbegrippen zijn . Momenteel wordt nog geen omzet gemaakt.

Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie, IT, online & e-commerce
Profielnummer
#27083
Rechtsvorm
B.V.