Werving- en selectiebureau

VERKOCHT
Voor personeel in publiek domein
Werving & selectiebureau voor personeel in publiek domein ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 750.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30025

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Dit bureau is gespecialiseerd in werving & selectie van tijdelijk en vast personeel in het publieke domein, te weten gemeenten en provincies. Naast managers zoekt en vindt het bedrijf ook kandidaten voor vaste en tijdelijke senior beleidsfuncties bij deze publieke organisaties. Het bedrijf is opgericht door de huidige eigenaar, die als ondernemer meer dan 20 jaar ervaring heeft in deze sector en daarvoor werkzaam was bij gemeenten. Er is door de jaren heen een groot en gevarieerd netwerk opgebouwd.

Reden verkoop
De ondernemer heeft de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels overschreden. Hij ervaart zijn werkzame leven op dit moment als zinvol, energiegevend en ontleent daar veel plezier aan. Echter, het is een goed moment om over de opvolging van het bureau, netwerk en opdrachtenportefeuille na te denken.

Profiel koper
Het bedrijf is geschikt voor zowel strategische partijen die graag in het publiek domein voet aan de grond zouden willen krijgen, als voor ambitieuze MBI-kandidaten die via een bestaand netwerk willen starten en het bedrijf een volgende stap zouden willen laten maken.

Transitie
De ondernemer is bereid nog een aantal jaar verbonden te blijven om zijn netwerk en kennis van de markt over te dragen. Hier zijn goede afspraken over te maken. Dit maakt het voor alle geïnteresseerden een zeer aantrekkelijke kans.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!