Samenwerkingspartner Brookz

Gepubliceerd: 20 oktober 2022

Brookz is continu op zoek naar samenwerkingspartners. Dit kan in de vorm van affiliate marketing, maar ook op andere manieren. Neem contact op met online marketeer Niels van Tol ([email protected]) om met ons samen te werken. 

Wat heeft het affiliate marketing programma van Brookz jou te bieden?

Affiliate partners van Brookz worden rijkelijk beloond. Wanneer jij een klant bij ons aanbrengt, ontvang je als affiliate partner 20% comissie over de aangeleverde omzet. Dit kan oplopen tot €200! Zo profiteer jij van extra winst uit jouw website of blog. 

Voor wie is het geschikt?

Dit partnerprogramma is geschikt voor iedereen met een bedrijf of website in branches die relevant zijn aan de bedrijfsovernamemarkt.  

Hoe werkt het?

Stap 1: Meld je aan voor onze partnerprogramma via Awin of neemt contact op met [email protected]. Wacht vervolgens op goedkeuring.

Stap 2: Promoot Brookz aan de volgers van jouw blog of website. 

Stap 3: Ontvang commissie op de door jou aangebrachte accounts. 

Over Brookz

Brookz is met ruim 35.000+ ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk en brengt sinds 2007 ondernemers, investeerders en adviseurs direct met elkaar in contact. In deze jaren zijn er via Brookz ruim 4.600 transacties succesvol tot stand gebracht. Dat zijn er gemiddeld 6 per week.

Klantgroepen

Brookz heeft platfgeslagen drie typen klanten. 1) kopers 2) verkopers 3) professionals/overnameadviseurs. De kopende partijen komen naar Brookz om bedrijfsprofielen te bekijken en wanneer deze interessant blijken daarop te reageren. Ze willen dan in onderhandeling gaan om het bedrijf over te nemen. Voordat kopers een heel bedrijfsprofiel kunnen leen dienen ze een (gratis) registratie te doen. Om het contact te kopen moeten ze hun account upgraden naar een betaald membership. Verkopende partijen kunnen hun onderneming op Brookz plaatsen. Zij dienen zich eerst te registreren en vervolgens kunnen ze een betaald pakket afnemen om het bedrijfsprofiel daadwerkelijk te plaatsen. Professionals/overnameadviseurs worden ook aangesloten. Deze registreren zich als zodanig en gaan we vervolgens opbellen voor een aansluiting. 

Online producten

1) Kopersproducten

De prijs van onze kopersproducten verschilt van € 124 tot € 399.

  • Premium membership

  • Premium Plus membership

  • Premium Pro membership

  • Eenmalig Reageren account

2) Verkopersproducten

De prijs is afhankelijk van de omzetklasse en het gekozen pakket. Dit ranget van 99 euro tot 699 euro ex BTW.

  • Basispakket

  • Brons pakket

  • Zilver pakket

  • Goud pakket

Gratis registraties

Voordat een partij een product af kan nemen dient deze zich te registreren. De meeste partijen registreren zich om een volledig bedrijfsprofiel te lezen. Dit levert per maand gemiddeld 800 registraties op van nieuwe users.

Multimediaal

Naast het online platform Brookz.nl organiseert Brookz 2 keer per jaar de Nationale Overname Dag en in december het Fusie & Overname Jaarcongres (incl uitreiking F&O Awards). Sinds 2020 verschijnt de Brookz 500, de complete jaargids met alle adviseurs, investeerders en advocatenkantoren in de Nederlandse MKB-overnamemarkt.

Brookz.nl

Op de website van Brookz komen iedere maand ruim 50.000 bezoekers die op zoek zijn naar informatie over het kopen of verkopen van een bedrijf. Gemiddeld bekijkt een bezoeker 6,3 pagina’s en blijft 03.10 minuten op de website. Het Brookz-platform krijgt gemiddeld 1.000 nieuwe inschrijvingen per maand.